Naša budúcnosť, čierna či ružová?

25. marca 2024, iveta144, Nezaradené

Voľby dopadli ako dopadli.

Liberáli sa zakaždým do nohy zúčastnia volieb. To im zaručí výsledok aký chcú.

Teraz neviem či sú tak „presvedčení“, alebo sú podplatení, ale nič na tom nemení, lebo vždy dosiahnu to čo chcú ( čo majú predpísané v scenári ).

Využívajú to, že ostatní v takom počte k voľbám nejdú. Pýtam sa kde boli tí voliči keď v parlamentných voľbách ich prišlo k urnám vyše 68 percent a teraz len ani nie 52 percent? O čo boli voľby na prezidenta menej atraktívne ako voľby do parlamentu?

Tentokrát nebolo umožnené voliť zo zahraničia, ale aby to bolo až toľko percent sa mi nechce veriť.

Minule tu zaznelo od jedného známeho človeka, že Slovenský národ je hlúpy. Všetci sa vtedy urážali, pár politikov sa do toho obulo tiež. Bohužiaľ nebol ďaleko od pravdy.

Mnohí majú guráž len na sociálnych sieťach a v krčme, ale schopní činu nie sú.

Pýtam sa tých úžasných progresívcov a liberálov: ste pripravení na boj z blízka? Ste pripravení ísť na front? Určite nie.

Preberiete sa kedy? Keď vás či vašich synov poženú do vojny? Pribaľte im prosím aj pampersky, lebo tie budú potrebovať meniť častejšie ako suché ponožky.

Ja proti Rusku a rusom bojovať nebudem, myslím, že ďalší komentár to nepotrebuje.

Ešte máme nejakú šancu to zvrátiť. Choďte k voľbám a voľte správne. Teraz nie je čas na reči typu: však ja voliť nepôjdem, pretože tam nie je môj kandidát. Omyl! Je tam. Musíme sa spojiť a voliť znova to menšie zlo. Viem už viackrát tu bola voľba menšieho zla a nedopadlo to najlepšie, ale tentokrát nemáme inú možnosť. Jedine revolúciu, ale na tú nemáme guráž.

Nezabudnite, že nás čakajú ešte voľby do Európskej komisie.

Tam potrebujeme takých ľudí, ktorí kopú za Slovensko a za Slovákov.

Nedovoľme liberálom a západným skupinám zničiť Slovensko!

Už sa im podarilo rozbiť ZSSR, rozbiť Juhosláviu, rozdeliť Československo, pretože malá krajina je ľahšie ovládateľná. Chápeme sa už?

Poďme voliť! Všetci!

Nedovoľme rozhodovať o našej budúcnosti určité skupiny, ktorým o Slovensko a slovenský národ nejde!

Ukážme im, že si vieme stáť za svojim a ubránime si Slovensko. Mor ho!